Waarom sponsor worden van Aemstie Alive.

Stichting Aemstie Alive organiseert alweer voor het 14e jaar het gezelligste feest voor jong en oud op Schouwen-Duiveland. De bestuursleden organiseren al jaren op vrijwillige basis diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen. De inkomsten komen voor een gedeelte uit de kaartverkoop maar de stichting is ook afhankelijk van sponsors. Al jaren ontvangen we van vele bedrijven maar ook van particulieren een bijdrage zodat we ieder jaar weer een mooi festival kunnen organiseren. Wil jij hier ook een bijdrage leveren?

Wist je dat wanneer je Aemstie sponsort de fiscus hierbij een handje helpt? Een rekenvoorbeeld staat onderin op het formulier.

Heb jij een band met Schouwen-Duiveland en wil je ook een bijdrage leveren aan het gezelligste feest van Schouwen-Duiveland klik dan hier om het sponsorformulier uit te printen en in te vullen. Deze kun je terugsturen naar info@aemstie.nl.

Mocht je nog vragen hebben over de sponsormogelijkheden stuur ons dan een bericht naar  info@aemstie.nl met je naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zsm contact op.