Wat we doen

Stichting Aemstie Alive organiseert het meerdaagse festival Aemstie Alive en probeert daarmee binnen verschillende doelgroepen en hun budget de sociale cohesie en interactie te vergroten op Schouwen-Duiveland.
We hebben ons het doel gesteld een laagdrempelig meerdaags evenement te organiseren voor en door elke doelgroep van Schouwen-Duiveland.
Ons festival bestaat uit de volgende onderdelen:

Goud voor Oud

Op de donderdag is er Goud voor Oud. Hierbij worden de ouderen van Schouwen-Duiveland opgehaald per bus bij de diverse zorgcentra. En krijgen vervolgens een volledig verzorgde dag met gratis eten en drinken en met artiesten van landelijke bekendheid. In voorgaande jaren waren onder andere Anita Meyer en Willeke Alberti van de partij.

Teenagers Go Aemstie Alive

Op vrijdag wordt de gehele locatie omgebouwd en geschikt gemaakt voor het teenager gedeelte van Aemstie Alive. Op deze non-alcohol party zijn er diverse activiteiten en workshops. Ook het muzikale element wordt niet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan optredens van Lil' Kleine of SBMG.

Kidsparty

Op zaterdagmiddag is er voor alle kinderen van Schouwen-Duiveland een professionele kindermusical welke landelijke bekendheid geniet, hierbij wordt er enkel voor de kinderen betaald. Begeleiding mag gratis mee naar binnen, dit alles om de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te houden.

Aemstie Alive (zaterdagavond)

Op zaterdagavond barst er een groots feest los , Aemstie Alive zelf. Een feest voor jong en oud welke de stichting in staat stelt het gehele festival met alle evenementen en activiteiten kostendekkend te maken. Ook deze avond willen we voor alle doelgroepen zo laagdrempelig mogelijk houden.